Ki a megfelelő fordító?

Egy jó csapatban mindenki azt teszi, amihez ért. Éppen ezért nem ugyanattól az egy embertől várjuk el, hogy tökéletesen fordítson és lektoráljon akár különböző szakterületeken. Tisztában vagyunk vele, hogy az elvárások magasak, ezért megköveteljük fordítóinktól, hogy kifogástalan minőséget nyújtsanak ügyfeleink számára.

Minden munkához a megfelelő embert!

Közel háromszáz fordítónk professzionális, szakszerű és magas szintű fordítást és lektorálást nyújt ügyfeleink részére, olyan sikerrel, hogy a lektorált fordítások elkészültével nehezen lehet megállapítani, melyik volt a forrásnyelvi és melyik a célnyelvi szöveg. Munkatársaink között egyaránt megtalálhatók olyanok, akik általános fordítási munkákat vállalnak és azok, akik egy-egy szakterület szakemberei.

Szakfordítóink anyanyelvi szinten ismerik a célnyelvek szókincsét, valamint az adott szakterület terminológiáját, szófordulatait.

Lektoraink a stilisztikai változatokat is szem előtt tartják a végleges szöveg elkészítésekor. A lektorálást minden alkalommal a fordítóiroda képesített, nagy jártassággal rendelkező anyanyelvi lektorai végzik, akiknek a célnyelv az anyanyelvük, vagy hosszabb ideig éltek és dolgoztak az adott nyelv-, illetve szakterületen.

Tolmácsaink kitűnő szakértelemmel és gyakorlattal kezelik a tolmácsoláskor előadódó szituációkat mindamellett, hogy a szakmai, üzleti nyelven folyó párbeszédeket, előadásokat pontosan közvetítik.

Ügyfeleink elégedettsége biztosított, hiszen szakfordító, szaklektor és tolmács munkatársaink évtizedek óta színvonalas, minőségi fordítást, tolmácsolást garantálnak.

FORDuna Fordító Kft.
Cím: 1113 Budapest,
Bartók B. út 86.

Tel.: 209-2482 | 209-2483

Fax: 386-8626
e-mail: forduna@forduna.hu

nyitvatartás:

H-Cs: 8:30-17:00
P: 8:30-15:00

Nyitvatartási időn túl:

+36-20/935-50-68
+36-20/945-80-68

Scroll to Top