Szakfordító csapatunkról

A szakfordítás a legtöbb esetben azért bizonyul nehéz feladatnak, mert kevés az olyan fordítóiroda, ahol valamennyi szakterülethez tudnak biztosítani hozzáértő fordítót. A megrendelőnek kellemetlen lehet egy sürgős fordítás esetében azt hallani, hogy ezt a munkát csak hosszabb határidővel tudják elvállalni, ugyanis az adott témakörhöz nem áll azonnal rendelkezésre a megfelelő szakfordító.

Magas létszám a magas elvárásoknak!

Csapatunk éppen ezért 280 olyan állandó fordítóból és tolmácsból áll, akik nemcsak felsőfokú idegen nyelvi és szakfordíti ismeretekkel rendelkeznek, hanem jártasak több szakmai témakörben is, s így fordítóirodánk valamennyi ügyfele igényeit ki tudja elégíteni.  Megbirkózunk olyan feladatokkal, mint például komplex műszaki leírások és szakcikkek fordítása – terjedelemtől függetlenül – gazdasági szövegek szakfordítása, művészeti tartalmak átadása. A feladatot minden egyes esetben kihívásnak tekintjük és nem nehézségnek.

Ahhoz, hogy a szöveg az adott célnyelven a lehető leghitelesebb legyen, a munkát kizárólag olyan fordítónak adjuk ki, akinek vagy az anyanyelve az Ön által megkívánt célnyelv, vagy legalább 5-10 évet élt olyan területen, ahol csak az adott nyelvet használta. Olyan nyelvekkel is dolgozunk mint az arab, a héber, a kínai, a japán vagy akár a hindi.

Munkatársaink szakfordítói képesítéssel rendelkeznek, ez is biztosítja az elvégzett fordítások kiváló minőségét. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen egyéni árajánlatot szakfordító szolgáltatásunkra, mi pedig a lehető legrövidebb határidővel elvégezzük a ránk bízott feladatot!

FORDuna Fordító Kft.
Cím: 1113 Budapest,
Bartók B. út 86.

Tel.: 209-2482 | 209-2483

Fax: 386-8626
e-mail: forduna@forduna.hu

nyitvatartás:

H-Cs: 8:30-17:00
P: 8:30-15:00

Nyitvatartási időn túl:

+36-20/935-50-68
+36-20/945-80-68

Scroll to Top